Inshared Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De Inshared autoverzekeringen kennen diverse dekkingen, waarmee rekening kan worden gehouden. Zo is het mogelijk om voor een goedkope polis te kiezen door niet voor een verzekering met een volledige dekking te gaan.

• Verzekeringen tegen een lage premie
• Bonus/malus niet van toepassing
• Dagwaarde/nieuwwaarde plus tien procent
• Optie van half all risk verzekering

Inshared advies
De wa verzekering is in elk geval verplicht om af te sluiten voor alle autobezitters. Het advies van Inshared luidt dat deze verzekering als enige polis kan worden afgesloten als de auto tien jaar of ouder is. Bij auto’s die vijf jaar zijn, maar nog geen tien jaar oud, wordt geadviseerd om de halve allrisk polis te kiezen en voor nieuwere auto’s geldt het advies te kiezen voor de allrisk polis.

Uitgebreide dekking
De volledige Inshared verzekering biedt een uitgebreide dekking. Gedurende de eerste twee jaar wordt de nieuwwaarde vergoed, waarna verder een vergoeding wordt verstrekt van de dagwaarde plus tien procent extra. Daarnaast is er juridische hulp beschikbaar bij het verhaal van autoschade en wordt er bij schadeherstel rekening gehouden met duurzaamheid. Het is mogelijk om de verzekering elke dag op te zeggen en vervangend vervoer wordt aangeboden bij de volledige verzekering.

Inshared Beloningspunten
Als er schadevrij wordt gereden, kan er gerekend worden op Beloningspunten, waar weer een jaarbeloning aan is gekoppeld. Als er eventueel sprake zou zijn van schade, dan volgt er geen straf, want er zal niet meer premie hoeven te worden betaald. De jaarbeloning kan in dat geval wel lager uitvallen. Bij een bonus/malus regeling zou er wel een premieverhoging volgen na schade, maar dat is dus hier niet het geval.


inshared verzekeringTiel, Harderwijk, Maarssen, Venray, Hoogeveen, Barendrecht, Nijkerk, Voorburg, Beverwijk, Goes en Zutphen. Bekijk ook deze verzekeraar: OHRA.