Autoverzekering Toyota Urban Cruiser Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Toyota Urban Cruiser afsluiten, via internet? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Hierbij kun je denken aan ANWB en Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu vlot en moeiteloos via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Urban Cruiser? Het premiebedrag komt tot stand op basis van o.a. type dekking, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Urban Cruiser! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mercedes-Benz 500.

De beste aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Toyota Urban Cruiser Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
In het algemeen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Toyota Urban Cruiser? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van dekkingen voor jouw Toyota Urban Cruiser. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Een Urban Cruiser verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij explosie-schade, schade na blikseminslag, schade door storm. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Toyota Urban Cruiser. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Toyota Urban Cruiser. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Misschien iets voor jou: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus-trede wijken erg af per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Urban Cruiser?

De geldende premie voor een Toyota Urban Cruiser wisselt nogal eens per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de belangrijkste onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1431BK)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Zoals Aegon, Roxo en onder andere Zelf. Wij controleren alleen autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Toyota ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de betreffende aanbieder. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering De Nationale.

autoverzekering Toyota Urban Cruiser


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Urban Cruiser afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Toyota Urban Cruiser. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 9-KBB-25).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (21-10-1960).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Toyota.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Dag en nacht hulp van centrale
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Schade inzittenden
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Schade snel afgehandeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
4 jaar FOCWA-garantie
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Goede verkeersrechtsbijstand
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Simpele verzekeringskaarten
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
24 uur per dag hulp
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Onderdeel van Vivat
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook accessoires
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Voordelig 2e auto verzekeren
Snel schade melden


Voordeligste premie van de Toyota Urban Cruiser berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een Urban Cruiser? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. Jonge bestuurders hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een jonge Toyota Urban Cruiser. Autoverzekeraars overwegen daarnaast variabelen zoals postcode (8426HN). Het maandbedrag in Naaldwijk is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Warmenhuizen. Ook het aantal km’s (t/m 7.500) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. De berekening van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct eventuele accessoires, kenteken, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Toyota Urban Cruiser verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Urban Cruiser afsluiten!