Autoverzekering Honda Integra Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Honda Integra vergelijken en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. InShared en natuurlijk Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu vlug en moeiteloos via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Integra ? Het premiebedrag heeft te maken met variabelen als schadehistorie, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda Integra! Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Volkswagen Crafter.

De beste aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Honda Integra Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Dikwijls is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Honda Integra? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 categorieënwaarborg types voor de Honda Integra. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Je Integra verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij diefstal, tweezijdige schade, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Honda Integra. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Honda Integra. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Goed onthouden: De regels van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Integra ?

De hoogte van de premies voor een Honda Integra wisselt nogal eens per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de voornaamste variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (2548CL)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Onder andere Bruns ten Brink, FBTO en Turien & Co. Wij controleren uitsluitend verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gevraagde info ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Honda rangeren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken aanbieder. Dit is de basis van elke verzekering. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Premie berekenen OHRA.

autoverzekering Honda Integra


Goedkoopste autoverzekering voor Honda Integra afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Honda Integra. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld JZ-415-F).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (25-02-1972).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Honda.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Unieke schadehulp
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Korting voor een 2e auto
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Handige overstaphulp

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Dag & nacht schadehulp
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Gemiddeld een 8 op service
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Geen poliskosten
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Score: beoordeeld met 8+
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp binnenland
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Hoge kwaliteit focus
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Onderdeel van Vivat
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gezinsautoregeling
Gebruiksvriendelijke website


Goedkoopste premie van de Honda Integra berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Integra ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijk aspect is geboortejaar. Jonge bestuurders betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een dure Honda Integra. Autoverzekeraars kijken ook naar aspecten als adresgegevens (2156FI). Het maandbedrag in Woudenberg is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Heukelum. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 tot 10.000) en het gebruik van de auto worden meegenomen. Het tarief is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu zelf jouw premie. Voer o.a. geboortedatum, huisnummer, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Honda Integra verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Integra afsluiten!