Autoverzekering Honda Jazz Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw Honda Jazz vergelijken en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld ASR en VKG. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Jazz ? Jouw premie hangt af van onder andere type dekking, type auto en niet te vergeten jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda Jazz! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volkswagen Eos.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Honda Jazz Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Dikwijls heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Vaak is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Honda Jazz? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 types garanties voor jouw Honda Jazz. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Jouw Jazz verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA plus beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. diefstal, schade door botsing met dieren, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Honda Jazz. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Honda Jazz. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn Jazz ?

De maandpremie voor de Honda Jazz wijkt erg af per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de meest invloedrijke elementen.

 • De omgeving waarin je woont (2861ED)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gewenste dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire organisaties. Onder andere ANWB, Reaal maar ook SNS. Wij raadplegen alleen maar autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Honda ordenen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Premie berekenen Univé.

autoverzekering Honda Jazz


Goedkoopste autoverzekering voor Honda Jazz afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Honda Jazz. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (e.g. 2-ZRP-35).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (14-05-1964).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Honda.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Haal-en brengservice
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Eigen herstelnetwerk
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Interessante bonusladder
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Collectieve insteek
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Actief sinds 1850
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar Web Service Scan
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pakketkorting mogelijk
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
24 uur per dag hulp
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Schadegarant bedrijven
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
WA, WA+ of All Risk
Verschillende opties

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
No-claimkorting tot wel 82%
Schade melden via internet


Voordeligste premie van de Honda Jazz berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn Jazz ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale variabele is hoe oud je bent. 18-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook ligt de premie wat hoger bij een dure Honda Jazz. Verzekeraars houden ook rekening met factoren als postcode (8976ED). Het tarief in Den Helder is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Heusden. Ook het aantal kilometers (25.001 – 30.000) en de waarde van je auto tellen mee. Het tarief kan dus enorm wisselen. Bereken nu zelf jouw premie. Voer o.a. eventuele accessoires, hoofdbestuurder, geboortedatum in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Honda Jazz verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Jazz afsluiten!