Autoverzekering Audi 80 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Een goedkope autoverzekering voor jouw Audi 80 afsluiten, via internet? Hedendaags heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn Promovendum en niet te vergeten WitGeld.nl. Vergelijk alle aanbieders snel en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 80? Het premiebedrag heeft te maken met zaken als soort dekking, type auto en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi 80! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mitsubishi Grandis.

Alle populaire autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Audi 80 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Door de bank genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Audi 80? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende categorieënautoverzekeringen voor de Audi 80. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een nieuwe 80 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij diefstal, brandschade, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Audi 80. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Audi 80. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus ladder lopen uiteen per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 80?

De hoogte van de premies voor een Audi 80 wisselt nogal eens per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de voornaamste elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (1564ME)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Bijvoorbeeld ASR, nowGo maar ook VKG. Wij controleren alleen autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt jouw resultaten voor Audi filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Generali.

autoverzekering Audi 80


Goedkoopste autoverzekering voor Audi 80 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Audi 80. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (n.b. 95-ZPB-5).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (10-06-1961).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies de juiste dekking voor Audi.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lage premie + ledenkorting
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Binnen 2 minuten afsluiten
Schade snel afgehandeld

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Samenwerking met Rabobank
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Uitgebreid netwerk garages
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Voor het hele gezin
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Eigen risico van slechts €100
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Service award winnaar
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Snel online afsluiten
Binnen 10 minuten claimen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Beoordelingsscore van 7,5+
Aanvullende dekking

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
SOS International
Contact via social media

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Bereikbaar via WhatsApp
Simpel over te sluiten


Eenvoudig premie van de Audi 80 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de 80? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een voorname factor is leeftijd. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Audi 80. Autoverzekeringen overwegen daarnaast bijvoorbeeld regio (4711FK). Het maandbedrag in Herpen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Apeldoorn. Ook het aantal kilometers (7501 tot 10.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Geef nu jouw postcode, geboortedatum, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Audi 80 verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 80 afsluiten!