Autoverzekering Honda NSX Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Honda NSX vergelijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn HEMA en ook Verzekeruzelf.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en eenvoudig online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de NSX ? Jouw premie hangt af van bijvoorbeeld Wa/Wa+/All-risk, de waarde van je auto maar ook de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda NSX! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volkswagen e-Golf.

Meest vertrouwde aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Honda NSX Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Honda NSX? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 categorieëndekkingen voor jouw eigen Honda NSX. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Een nieuwe NSX verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door natuurgeweld, explosie-schade, brandschade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Honda NSX. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Honda NSX. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Praktisch: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Neem dit in acht: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede lopen uiteen per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn NSX ?

De hoogte van de premies voor een Honda NSX wisselt nogal eens per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de bekendste onderdelen.

 • Je woonplaats (4329GL)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde aanbieders. Zoals Aon Direct, National Academic en onder andere WitGeld.nl. We doorzoeken alleen maar organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Vergeet niet: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Honda indelen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken organisatie. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Premie berekenen Allianz.

autoverzekering Honda NSX


Goedkoopste autoverzekering voor Honda NSX afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Honda NSX. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul het kenteken in (e.g. 24-ZPB-4).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (8-11-1987).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Honda.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede rechtsbijstand
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Verrekening met garage
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Praktische tips veilig rijden
Gebruiksvriendelijke website

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Eerlijke verzekering
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Dag en nacht contact
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Goede polisvoorwaarden
Eenvoudig contract / polis

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Simpele verzekeringskaarten
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Schade door rook en brand
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Onderdeel van Vivat
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Klantbeoordeling 8+
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Schade Melden met de App
Goede hulp & adviezen


Eenvoudig premie van de Honda NSX berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een NSX ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciale factor is geboortejaar. 20-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Honda NSX. Verzekeraars overdenken ook bijv. woongebied (2174EB). De maandpremie in Beek En Donk kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Hillegom. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. Het bedrag per maand is dus voor iedereen verschillend. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef direct schadevrije jaren, eventuele accessoires, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Honda NSX verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw NSX afsluiten!