Allianz Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

Allianz autoverzekeringen is in Europa een zeer bekende en betrouwbare naam. Bij deze verzekeraar profiteer je standaard van een uitstekende premie en goede voorwaarden. Kies je voor Allianz? Dan kies je direct voor een van de grootste verzekeraars in Nederland. Tienduizenden auto’s zijn al verzekerd met Allianz. Maar wat heeft deze aanbieder jou te bieden? De belangrijkste voorwaarden:

  • Je hebt standaard recht op gratis hulpverlening in zowel het binnenland als buitenland
  • De verzekeraar wist al meerdere prijzen binnen te slepen
  • Kies je voor WA+volledig casco (All-risk)? Dan heb je standaard recht op vervangend vervoer
  • Een leuk extraatje: Allianz biedt een aantrekkelijke ruitservice.

Allianz verzekering vergelijken

Hoe scoort Allianz autoverzekeringen ten opzichte van andere bekende verzekeraars als Univé en Ohra? Het vergelijken van verzekeringen is altijd lastig. De hoogte van de premie heeft namelijk met ontzettend veel dingen te maken. Denk aan het soort auto (waarde, gewicht), maar ook jouw woonplaats en jouw schadevrije jaren. Op basis van deze factoren kunnen wij jouw premie berekenen, en Allianz verzekeringen vergelijken met de andere grote verzekeraars.

Over het algemeen staat deze verzekering bekend als een betrouwbare aanbieder met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Het is niet altijd de goedkoopste, maar heb je problemen dan zorgen ze wel dat het snel opgelost wordt.

Dekkingen

Bij Allianz autoverzekeringen kun je terecht voor 3 soorten verzekeringen. De WA, WA+ beperkte casco, en de WA + Volledig Casco (ook wel Allrisk genoemd). Daarnaast zijn er handige aanvullende dekkingen. Denk aan pechhulp of een rechtbijstandverzekering.

Op de website van Allianz zie je precies waar je per verzekering wel en niet voor verzekerd bent. Stelregel is dat de oudere auto’s van 10 jaar of ouder WA verzekerd worden. Auto’s van 6 tot 10 jaar worden vaak WA + verzekerd, en bij jongere auto’s van 0 – 5 jaar kiezen mensen doorgaans voor de Allianz all-risk autoverzekering.


allianz-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Dokkum, Grave, Franeker, Joure, Reeuwijk, Heesch, Wolvega, Vaassen en Lunteren. Bekijk ook deze verzekeraar: Bovag.