Autoverzekering Suzuki Splash Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Suzuki Splash vergelijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Zelf en ook National Academic. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Splash ? Jouw premie komt tot stand op basis van bijvoorbeeld aantal opgebouwde jaren zonder schade, het aantal km’s dat je rijdt plus de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Je bekijkt dan in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Splash! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Lexus LS.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Suzuki Splash Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Normaliter is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw Suzuki Splash? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er zijn 3 varianten van autoverzekeringen voor de Suzuki Splash. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een Splash verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade door storm, schade door botsing met dieren, brandschade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Suzuki Splash. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Suzuki Splash. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Goed onthouden: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Splash ?

De maandpremie voor de Suzuki Splash verschilt nogal per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de bekendste variabelen.

 • Je postcode / regio (7451JA)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende autoverzekeringen. Neem nou ABN AMRO, FBTO en onder andere De Zeeuwse. Wij vergelijken alleen maar verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Suzuki ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op deze website vind je ook info over All risk autoverzekering Inshared.

autoverzekering Suzuki Splash


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Splash afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Suzuki Splash. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (zoals 4-KBZ-68).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (5-12-1967).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Suzuki.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Dag en nacht hulp van centrale
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Binnen 2 minuten afsluiten
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Handige tips & tricks
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Binnen 1 minuut geregeld
Gebruiksvriendelijke website

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Initiatief van achmea
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDuurzame verzekeraar
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Goede polisvoorwaarden
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Simpele verzekeringskaarten
Wa, WA+ of Allrisk

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Inzittenden meeverzekeren
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Schadegarant bedrijven
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Optie rechtshulp-verkeer
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Bereikbaar via WhatsApp
Contact via social media


Online premie van mijn Suzuki Splash berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de Splash ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvol aspect is geboortedatum. 22-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook is de premie duurder bij een prijzige Suzuki Splash. Verzekeraars bekijken daarnaast factoren als regio (3041BH). Het maandbedrag in Landsmeer kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Vlieland. Ook het aantal km’s (7501 tot 10.000) en de waarde van je auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer onder andere huisnummer, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Suzuki Splash verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Splash afsluiten!