Autoverzekering Hyundai Grandeur Kies de verzekering die bij jou past


De goedkoopste autoverzekering voor de Hyundai Grandeur vinden en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Delta Lloyd en uiteraard ook WitGeld.nl. Vergelijk ze nu snel en gemakkelijk via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Grandeur ? De maandelijkse premie heeft te maken met bijvoorbeeld positie op de bonusladder, de cataloguswaarde en jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Hyundai Grandeur! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door het gebruik van vergelijkers kun je – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Kever.

De beste aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Hyundai Grandeur Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. In het algemeen is dat een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Hyundai Grandeur? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie categorieënverzekeringen voor jouw Hyundai Grandeur. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een Grandeur verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij brandschade, explosie-schade, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Hyundai Grandeur. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Hyundai Grandeur. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per autoverzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Grandeur ?

De hoogte van de premies voor een Hyundai Grandeur wisselt nogal eens per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de bekendste elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1992NL)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Bijvoorbeeld Aegon, ING Bank en bijv. Verzekeruzelf.nl. Wij vergelijken puur organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: wij geven geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Hyundai classificeren op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Premie berekenen Avéro Achmea.

autoverzekering Hyundai Grandeur


Goedkoopste autoverzekering voor Hyundai Grandeur afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Hyundai Grandeur. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 6-ZTV-01).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (24-01-1995).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Hyundai.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede pechhulpdekking
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Niet voorschieten
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Gemiddeld cijfer van 8+
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Ook totaalpakketten
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ouderwets binnenlopen
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
WhatsApp service
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Simpele verzekeringskaarten
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door diefstal
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Wegslepen na ongeluk
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
WA, WA+ of All Risk
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gezinsautoregeling
Goede hulp & adviezen


Eenvoudig premie van de Hyundai Grandeur berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een Grandeur ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekende variabele is hoe oud je bent. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Hyundai Grandeur. Autoverzekeraars overwegen daarnaast factoren als adresgegevens (3119FJ). De hoogte van de polis in Boxtel kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Holwerd. Ook het aantal km’s (10.001 tot 12.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bepalend. De berekening van jouw premie kan dus enorm wisselen. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer o.a. gewenste dekking, hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Hyundai Grandeur verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Grandeur afsluiten!