Autoverzekering Assen De voordeligste verzekeraar in 2 minuten


Direct de goedkoopste autoverzekering in Assen afsluiten, via internet? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. De Goudse en Univé. Vergelijk ze nu snel en moeiteloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Assen? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld positie op de bonusladder, de aanschafwaarde maar ook jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je in afzienbare tijd een passend verzekeringskantoor. Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kan jij – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Nissan GT-R.

Lokale verzekeraars

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in minder dan 5 minuten.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Assen Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Dikwijls heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gebruikelijk is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Je auto verkocht? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 soorten waarborg types te onderscheiden. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Assen
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus verzekering Assen
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. Allrisk autoverzekering Assen
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

volledig casco verzekering Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Verouderde van 10 jaar of ouder

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Assen. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opvallend: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Module pechhulp Assen
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Assen. Claim je schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Assen?

De hoogte van de premies in Assen verschilt nogal per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de belangrijkste componenten.

 • Jouw woongebied (2156KJ)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gewenste dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. Zoals Bovag, Reaal of bijvoorbeeld VVS. Wij controleren slechts assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Assen verzekeringen sorteren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Inshared.

autoverzekering Assen


Goedkoopste autoverzekering in Assen afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Assen. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 9-TPB-14).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (9-08-1971).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Selecteer de gewenste dekking.
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Assen op laagste prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Haal-en brengservice
Online schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Snel premie berekenen
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
690.000 klanten gingen je voor
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Praktische tips veilig rijden
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Gemiddeld een 8 op service
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ook voor inzittenden
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Service award winnaar
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Online 10% korting
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Inzittenden meeverzekeren
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Goed Geregeld Pakket
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Klantbeoordeling 8+
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gezinsautoregeling
Hulp bij het afsluiten


Voordeligste verzekeringspremie in Assen vergelijken voor alle modellen

Welke kosten komen er kijken bij de autoverzekeringsmaatschappij Assen? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een betekenisvolle variabele is; hoe oud je bent. 22-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe auto uit Assen. Verzekeraars overdenken ook feiten zoals regio (8225CI). De hoogte van de polis in Gasselternijveen kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Balk. Ook het aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en het type voertuig zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer o.a. postcode, huisnummer, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle verzekeraars in Assen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe voordelige autoverzekering afsluiten!