Autoverzekering Hyundai Trajet Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Hyundai Trajet afsluiten, via internet? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Denk aan Kilometerverzekering en niet te vergeten National Academic. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Trajet ? Het maandbedrag komt tot stand op basis van zaken als de gewenste dekking, de geschatte kilometrageen niet te vergeten jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Hyundai Trajet! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Volkswagen T1.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Hyundai Trajet Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Hyundai Trajet? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende categorieënwaarborg types voor de Hyundai Trajet. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA
De Trajet verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade aan derden, schade door storm, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Hyundai Trajet. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaarBeperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouderBasis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Hyundai Trajet. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Handig: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, en de maandlasten stijgen.

 • Opmerkelijk: De regels van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Trajet ?

De geldende premie voor een Hyundai Trajet wisselt erg per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de meest cruciale elementen.

 • De omgeving waarin je woont (2359GC)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Neem nou ASR, Kilometerverzekering maar ook Verzekeruzelf.nl. Wij checken slechts assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Vergeet niet: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Hyundai klasseren op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van Ditzo.

autoverzekering Hyundai Trajet


Goedkoopste autoverzekering voor Hyundai Trajet afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Hyundai Trajet. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Let op het stappenplan hieronder.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 7-XFN-64).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (7-08-1995).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Hyundai.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Lagere premie bij veilig rijden
24/7 schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Goede pechhulpdekking
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Verrekening met garage
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Interessante bonusladder
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Snelle reactietermijnen
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Eigen risico van slechts €100
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Wettelijke Aansprakelijkheid
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Maandelijks aanpassen
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Schade door diefstal
Binnen 10 minuten claimen

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Schadegarant bedrijven
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Eenvoudig uitbreiden

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Superhandige App
Hoge klantbeoordeling


Eenvoudig premie van de Hyundai Trajet berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de Trajet ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciaal aspect is geboortedatum. 21-jarigen betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een sjieke Hyundai Trajet. Assuradeurs houden ook rekening met jouw regio (1778DK). Het tarief in Tolbert wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Horn. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (meer dan 30.001) en het type voertuig tellen mee. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Voer o.a. kenteken, eventuele accessoires, geboortedatum in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Hyundai Trajet verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Trajet afsluiten!