Autoverzekering Infiniti Q30 Vind de verzekeraar die bij jou past


Een goedkope autoverzekering voor jouw Infiniti Q30 vinden en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Bruns ten Brink en natuurlijk Lancyr. Vergelijk alle verzekeraars vlug en eenvoudig met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Q30 ? Het maandbedrag heeft te maken met onder andere dekking, aanvullende modules, de cataloguswaarde en niet te vergeten jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je checkt dan binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Infiniti Q30! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volkswagen Taro.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Infiniti Q30 Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ga je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Infiniti Q30? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie types waarborg types voor de Infiniti Q30. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jouw Q30 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. diefstal, een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Infiniti Q30. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Infiniti Q30. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn Q30 ?

Het maandbedrag voor de Infiniti Q30 kan enorm verschillen per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de voornaamste elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (2499DB)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. Denk aan Bruns ten Brink, Generali maar ook VKG. We doorzoeken uitsluitend autoverzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Vergeet niet: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Infiniti rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de verzekering. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van Zelf.nl.

autoverzekering Infiniti Q30


Goedkoopste autoverzekering voor Infiniti Q30 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Infiniti Q30. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 4-KHL-45).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (18-10-1960).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies het type dekking voor Infiniti.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Dag en nacht hulp van centrale
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
4 extra zekerheden
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Verrekening met garage
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Interessante bonusladder
Snel claims indienen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
Schade melden via internet

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Score: beoordeeld met 8+
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Online 10% korting
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Hulp bij mechanisch defect
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pakketkorting mogelijk
Schade snel afgehandeld

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Schade Melden met de App
Online account


Snel premie van de Infiniti Q30 berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de Q30 ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is geboortedatum. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan ouderen / senioren, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een sjieke Infiniti Q30. Verzekeraars houden ook rekening met bijv. regio (4252NM). Het maandbedrag in Scherpenzeel is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Huizen. Ook de kilometrage (tot en met 7500) en het merk/type auto hebben invloed. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer nu je hoofdbestuurder, eventuele accessoires, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Infiniti Q30 verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Q30 afsluiten!