Autoverzekering Renault Kangoo Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Renault Kangoo vergelijken en afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Denk aan Promovendum en ook Reaal. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en eenvoudig via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Kangoo ? Het premiebedrag wordt bepaald door zaken als de gewenste dekking, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Kangoo! Goed om te weten: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Hyundai Atos.

De beste verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Renault Kangoo Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Renault Kangoo? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 soorten verzekeringen voor de Renault Kangoo. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Zo’n Kangoo verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook schade door natuurgeweld, schade door storm, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Renault Kangoo. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Renault Kangoo. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus ladder verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Kangoo ?

Het maandbedrag voor de Renault Kangoo verschilt nogal per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de bekendste elementen.

 • Jouw postcodegebied (5496LB)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • De verwachte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je bekende autoverzekeraars. Neem nou EAG Assuradeuren, Interpolis en onder andere SNS. We doorzoeken alleen verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Renault classificeren op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering vergelijken Lancyr.

autoverzekering Renault Kangoo


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Kangoo afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Renault Kangoo. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (zoals 09-ZTJ-9).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (7-06-1972).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Renault.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Lage premie + ledenkorting
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Snel premie berekenen
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Altijd verzekerd de weg op
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Binnen 1 minuut geregeld
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOuderwets binnenlopen
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Ook complete pakketten
Binnen 10 minuten claimen

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp binnenland
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Beoordelingsscore van 7,5+
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Verhaalsbijstand
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Klantbeoordeling 8+
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Hoge no-claim kortingen
Voor jong en oud geschikt


Voordeligste premie van de Renault Kangoo berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de Kangoo ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een voorname variabele is geboortedatum. Jongeren van 20 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook is de premie duurder bij een recent gekochte Renault Kangoo. Autoverzekeringen kijken ook naar o.a. woongebied (2510IF). Het tarief in Koudekerke wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Stavoren. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 – 15.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef snel aantal kilometers per jaar, geboortedatum, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Renault Kangoo verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Kangoo afsluiten!