Zelf.nl Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De Zelf.nl autoverzekering heeft een groot voordeel en dat is de uitermate lage premie van de polis. Uit de gegevens van de Consumentenbond blijkt dat deze verzekeraar in de top vijf van de goedkoopste autoverzekeringen te vinden is. Naast de lage premie biedt de Zelf.nl autoverzekering nog meer voordelen, zoals een keuze uit aanvullende dekkingen en tevredenheidgarantie.

• Tot dertig procent korting
• Zeer lage premie
• Diverse aanvullende dekkingen
• Tevredenheidgarantie met directe opzeggingsoptie
• Polis met 14 dagen bedenktijd

Dekkingen
De hoofddekkingen bestaan uit een polis voor wettelijke aansprakelijkheid, wa en beperkt casco en wa met volledig casco. Er wordt bij de wettelijke aansprakelijkheid dekking geboden tot 2,5 miljoen euro bij materiële schade en 5 miljoen euro bij letselschade. Hulp bij schade wordt verleend in het binnenland en buitenland bij een ongeval. De polis met beperkt casco biedt een standaardverzekering voor accessoires tot een bedrag van duizend euro en kent een uitstekende nieuwwaarderegeling. De complete allrisk verzekering biedt verder de mogelijkheid van vervangend vervoer in het geval van reparatie van de auto en kent uitgebreide vergoedingen.

Aanvullend verzekeren
Extra zekerheid kan verkregen worden met de aanvullingen op de Zelf.nl autoverzekering. Daarvoor is onder meer de inzittendenbescherming beschikbaar, die uit twee delen bestaat, namelijk uit een ongevallenverzekering en een schadeverzekering. De andere aanvulling betreft de Automobilisten Rechstbijstandverzekering, waarbij recht bestaat op rechtskundige bijstand en de proceskosten voor een vergoeding in aanmerking komen. Bovendien kan met deze aanvullende polis autoschade verhaald worden op de tegenpartij voor schade, waar u niet voor verzekerd bent.


zelf-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Volendam, Hellevoetsluis, Elburg, Hoogezand, Brummen, Oegstgeest, Hendrik-Ido-Ambacht, Geertruidenberg, Leerdam en Borne. Bekijk ook deze verzekeraar: Promovendum.