Autoverzekering Jaguar Sovereign Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe goedkoopste autoverzekering voor de Jaguar Sovereign vinden en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Generali en niet te vergeten United Insurance. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en moeiteloos met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Sovereign ? Het maandbedrag hangt af van bijv. soort dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Jaguar Sovereign! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Volkswagen Vento.

Erkende aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Jaguar Sovereign Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Jaguar Sovereign? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 ordes van dekkingen voor jouw eigen Jaguar Sovereign. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Zo’n Sovereign verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook schade na blikseminslag, schade aan derden, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Jaguar Sovereign. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Jaguar Sovereign. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan daal je op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede verschillen nogal per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Heb je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Sovereign ?

De actuele premie voor de Jaguar Sovereign loopt uiteen per assuradeur. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke elementen.

 • De omgeving waarin je woont (4226EE)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De dagwaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Bijvoorbeeld Avéro Achmea, Ditzo en bijv. VVS. We onderzoeken puur autoverzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: de uitkomst is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Jaguar indelen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van ZEKUR.

autoverzekering Jaguar Sovereign


Goedkoopste autoverzekering voor Jaguar Sovereign afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Jaguar Sovereign. Hoe vind je nu de laagste premie? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (bijv. 1-KFL-28).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (28-01-1979).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Jaguar.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Aanschafwaardegarantie
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Goede rechtsbijstand
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Handige tips & tricks
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Uitgebreid netwerk garages
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Dekking binnen & buitenland
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Veel vrijheid en keuzes
Online schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Online 10% korting
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Schade door diefstal
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Wegslepen na ongeluk
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Service in de winkel
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Afsluiten in 5 snelle stappen
Diverse modules kiezen


Online premie van mijn Jaguar Sovereign berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de Sovereign ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciaal aspect is geboortedatum. Bestuurders van 25 jaar of jonger hebben te maken met een hogere premie dan meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Jaguar Sovereign. Verzekeraars kijken ook naar bijvoorbeeld regio (5556HG). Het maandbedrag in Heenvliet kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering IJmuiden. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 – 12.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul onder andere aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Jaguar Sovereign verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Sovereign afsluiten!