Autoverzekering Volkswagen Vento Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen Vento bekijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. O.a. Generali en natuurlijk ING Bank. Vergelijk ze nu vliegensvlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Vento ? Het premiebedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, de geschatte kilometrageen niet te vergeten jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Vento! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mercedes-Benz E 200.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Volkswagen Vento Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Volkswagen Vento? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieëngaranties voor de Volkswagen Vento. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Je Vento verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. schade aan derden, tweezijdige schade, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor Volkswagen Vento. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Volkswagen Vento. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Vento ?

De geldende premie voor een Volkswagen Vento verschilt nogal per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (8381HC)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, FBTO plus Voogd en Voogd. Wij controleren enkel verzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Volkswagen ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Online premie berekenen Avéro Achmea.

autoverzekering Volkswagen Vento


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Vento afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Volkswagen Vento. Hoe vind je nu de laagste premie? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 77-ZPP-3).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (9-08-1982).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Volkswagen.
7. Filter de verzekeraars op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lagere premie bij veilig rijden
Binnen 10 minuten claimen

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Faire schadeafhandeling
Contact via social media

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Niet voorschieten
Binnen 10 minuten claimen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Interessante bonusladder
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Snelle reactietermijnen
Snel claims indienen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Duurzame verzekeraar
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Unieke extra dekkingen
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Maandelijks aanpassen
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Beoordelingsscore van 7,5+
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Verhaalsbijstand
24/7 schade melden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Snel schadeherstel
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Voordelig 2e auto verzekeren
Schade snel afgehandeld


Snel premie van de Volkswagen Vento berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn Vento ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname variabele is jouw leeftijd. Jongeren van 20 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een zware Volkswagen Vento. Verzekeraars overdenken ook jouw woongebied (8321LH). Het tarief in Streefkerk is anders dan een Autoverzekering Zeddam. Ook de kilometrage (tot en met 7500) en de dagwaarde van de auto zijn bekende factoren. Het tarief is voor elke bestuurder weer anders. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef direct eventuele accessoires, geboortedatum, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Volkswagen Vento verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Vento afsluiten!