Autoverzekering Jeep Compass Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Jeep Compass vinden en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn Avéro Achmea en natuurlijk nowGo. Vergelijk alle aanbieders snel en gemakkelijk via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Compass ? Het premiebedrag wordt bepaald door onder andere dekking, aanvullende modules, de geschatte kilometrageen niet te vergeten jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Jeep Compass! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volvo 264.

Alle populaire verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Jeep Compass Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Gewoonlijk een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Jeep Compass? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 soorten autoverzekeringen voor jouw Jeep Compass. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een gebruikte Compass verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door natuurgeweld, schade na blikseminslag, explosie-schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Jeep Compass. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Jeep Compass. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Interessant: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Feit: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Compass ?

De maandpremie voor de Jeep Compass loopt uiteen per autoverzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Je vindt hieronder de meest invloedrijke componenten.

 • Jouw postcodegebied (5117GD)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Geschatte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende organisaties. O.a. ABN AMRO, OHRA en bijv. SNS. We bekijken uitsluitend autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let op: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt jouw resultaten voor Jeep rangschikken op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen assuradeur. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van HEMA.

autoverzekering Jeep Compass


Goedkoopste autoverzekering voor Jeep Compass afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Jeep Compass. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (e.g. 04-ZPP-3).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (11-09-1986).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies de juiste dekking voor Jeep.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Hoge korting bij veilige rijstijl
Binnen 10 minuten claimen

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Schade inzittenden
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Unieke Automodus
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Uitgebreid netwerk garages
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Eerlijke verzekering
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
24/7 schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
WhatsApp service
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Simpele verzekeringskaarten
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Tot 85% korting
Online account

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Maximaal 80% korting
Geld snel op je rekening

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gezinsautoregeling
Online klantenservice


Snel premie van de Jeep Compass berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een Compass ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijk aspect is hoe oud je bent. Beginnende bestuurders hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een jonge Jeep Compass. Autoverzekeringen doorzoeken ook bijv. woongebied (3897CJ). De hoogte van de polis in Putte kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Ittervoort. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 – 10.000) en de waarde van je auto hebben invloed. Het tarief is dus erg persoonlijk. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer o.a. aantal kilometers per jaar, gewenste dekking, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Jeep Compass verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Compass afsluiten!