Autoverzekering Kia Cerato Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Kia Cerato vergelijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Avéro Achmea en uiteraard ook Turien & Co. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Cerato ? Jouw premie wordt bepaald door factoren als type dekking, de waarde van je auto plus de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Cerato! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Volvo C30.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Kia Cerato Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gemiddeld genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Kia Cerato? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie types verzekeringen voor jouw eigen Kia Cerato. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een Cerato verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, diefstal, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Kia Cerato. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Kia Cerato. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opvallend: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling variëren erg per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed onthouden: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Cerato ?

De premie voor de Kia Cerato wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke variabelen.

 • Je postcode / regio (3812LG)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Bijvoorbeeld Aegon, FBTO of VKG. We onderzoeken alleen assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let op: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Kia klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van ING.

autoverzekering Kia Cerato


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Cerato afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Kia Cerato. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 9-TXL-60).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (4-01-1995).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Kia.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Via WhatsApp bereikbaar
Online schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Pechhulpdekking
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Altijd verzekerd de weg op
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Initiatief van achmea
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Duurzame verzekeraar
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Goede polisvoorwaarden
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pakketkorting mogelijk
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
24 uur per dag hulp
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Maximaal 80% korting
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook accessoires
Jaarlijks opzegbaar

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Superhandige App
Eenvoudig contract / polis


Voordeligste premie van de Kia Cerato berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn Cerato ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voornaam aspect is jouw leeftijd. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een nieuwe Kia Cerato. Autoverzekeraars overwegen daarnaast onder andere woonplaats (8299ID). Het maandbedrag in Haalderen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Kerkdriel. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (20.001 – 25.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Voer hierboven kenteken, hoofdbestuurder, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Kia Cerato verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Cerato afsluiten!