Autoverzekering Mercedes-Benz 250 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Mercedes-Benz 250 afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Aon Direct en uiteraard ook Turien & Co. Vergelijk alle verzekeraars vlug en eenvoudig online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 250 ? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar variabelen als dekking, aanvullende modules, de waarde van je auto en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je treft dan binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz 250! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering BMW 5 Serie.

De beste verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz 250 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak neem je een verzekering voor een jaar. Daarna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Deze is vaak 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Mercedes-Benz 250? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types waarborg types voor de Mercedes-Benz 250. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een 250 verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door storm, brandschade, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Mercedes-Benz 250. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Mercedes-Benz 250. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Noemenswaardig: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en de maandlasten stijgen.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus regeling wijken erg af per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 250 ?

De geldende premie voor een Mercedes-Benz 250 loopt uiteen per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de voornaamste factoren.

 • Je postcode / regio (4876HB)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Geschatte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. Neem nou Bruns ten Brink, FBTO of Turien & Co. Wij checken alleen autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Feit: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt jouw resultaten voor Mercedes-Benz rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering berekenen Avéro Achmea.

autoverzekering Mercedes-Benz 250


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz 250 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Mercedes-Benz 250. Hoe vind je nu de laagste premie? Let op het stappenplan hieronder.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 8-KXZ-00).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (3-10-1981).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Mercedes-Benz.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Tot 30% veilige rijderskorting
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Snel premie berekenen
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
4 jaar FOCWA-garantie
Eenvoudig uitbreiden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Extra dekking auto 6-13 jaar
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Ook voor inzittenden
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar Web Service Scan
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Snel online afsluiten
Wa, WA+ of Allrisk

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Simpel over te sluiten

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Maximaal 80% korting
Online account

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook accessoires
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Afsluiten in 5 snelle stappen
Met aanvullende modules


Snel premie van de Mercedes-Benz 250 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn 250 ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een vrij cruciale variabele is leeftijd. Jongeren tot 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een nieuwe Mercedes-Benz 250. Autoverzekeraars bekijken daarnaast je adresgegevens (6769IL). De maandpremie in de Lutte is anders dan een Autoverzekering Middelstum. Ook het aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en de waarde van je auto worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul o.a. huisnummer, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Mercedes-Benz 250 verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 250 afsluiten!