Autoverzekering Kia Magentis Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Kia Magentis bekijken en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Aegon en niet te vergeten Voogd en Voogd. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en eenvoudig met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Magentis ? Het maandbedrag hangt af van variabelen als schadevrije jaren, de waarde van je auto plus jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Magentis! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Volvo S40.

De beste autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Kia Magentis Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Kia Magentis? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij maken onderscheid tussen drie types dekkingen voor jouw eigen Kia Magentis. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Jouw Magentis verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook een sterretje in je voorruit, schade aan derden, brandschade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Kia Magentis. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Kia Magentis. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Feit: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Let op: De regels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Magentis ?

De maandpremie voor de Kia Magentis varieert erg per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de belangrijkste factoren.

 • De plaats waar jij woont (7211IH)
 • Het gewicht van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Neem nou Bovag, National Academic plus Unigarant. We bekijken alleen maar verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let wel: de uitkomst is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Kia ordenen op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van De Zeeuwse.

autoverzekering Kia Magentis


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Magentis afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Kia Magentis. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 5-STD-43).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (26-06-1984).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Kia.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Aanschafwaardegarantie
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Goede pechhulpdekking
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Niet voorschieten
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Uitgebreid netwerk garages
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Gemiddeld een 8 op service
Hulp bij het afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Duurzame verzekeraar
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Winnaar van vele prijzen
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Ook ruitschade gedekt
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Schade door rook en brand
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pechhulp Route Mobiel
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Service in de winkel
Eenvoudig uitbreiden

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Schade Melden met de App
Snel online afsluiten


Voordeligste premie van de Kia Magentis berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Magentis ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijk aspect is jouw leeftijd. Jongeren t/m 23 moeten rekening houden met hogere lasten dan oudere mensen, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een recent gekochte Kia Magentis. Autoverzekeraars analyseren verder ook je postcodegebied (2571GL). De maandpremie in Obdam kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Krimpen aan de Lek. Ook de kilometrage (15.001 tot 20.000) en de dagwaarde van de auto hebben invloed. Het bedrag per maand is voor elke bestuurder weer anders. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul vandaag hoofdbestuurder, gewenste dekking, geboortedatum in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Kia Magentis verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Magentis afsluiten!