Autoverzekering Lexus RX Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Lexus RX vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Bruns ten Brink en natuurlijk FBTO. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw RX ? Jouw premie hangt af van bijv. de gewenste dekking, de waarde van je auto maar ook de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lexus RX! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Audi A3.

Meest vertrouwde aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Lexus RX Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Lexus RX? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende soorten verzekeringen voor jouw vertrouwde Lexus RX. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie RX verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Lexus RX. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Lexus RX. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Noemenswaardig: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus regeling wijken erg af per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Wat kost de verzekering van mijn RX ?

De geldende premie voor een Lexus RX verschilt nogal per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de belangrijkste onderdelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (4088FM)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. Zoals ASR, National Academic maar ook Fairzekering. We bekijken alleen maar verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Lexus rangeren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande organisatie. Dit is de basis van elke verzekering. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Informatie over Autoverzekering van Unigarant.

autoverzekering Lexus RX


Goedkoopste autoverzekering voor Lexus RX afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Lexus RX. Hoe vind je nu de laagste premie? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 9-KGZ-36).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (27-07-1965).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies het type dekking voor Lexus.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Via WhatsApp bereikbaar
Eenvoudig uitbreiden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Binnen 2 minuten afsluiten
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Gemiddeld cijfer van 8+
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Snelle reactietermijnen
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOuderwets binnenlopen
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Ook complete pakketten
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Optie verkeersrechtsbijstand
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Tot 85% korting
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Verhaalsbijstand
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Hoge no-claim kortingen
Supersnel geregeld


Voordeligste premie van de Lexus RX berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de RX ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een bekende factor is hoe oud je bent. Beginnende bestuurders betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook is de premie duurder bij een dure Lexus RX. Aanbieders houden ook rekening met variabelen zoals adresgegevens (9099HG). Het maandbedrag in Tilburg is anders dan een Autoverzekering Linschoten. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en de dagwaarde van de auto hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer onder andere huisnummer, schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Lexus RX verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw RX afsluiten!