Autoverzekering Made Begin met besparen op jouw verzekeringMeteen een goedkope autoverzekering in Made vinden en afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. Zelf en natuurlijk nowGo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en moeiteloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Made? Het premiebedrag wordt bepaald door onder andere soort dekking, de dagwaarde en niet te vergeten jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in een paar seconden een kwalitatief verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Citroen CX.

De beste autoverzekeringen

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over je auto verzekeren in Made Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Normaliter sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw voertuig? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie ordes van dekkingen om uit te kiezen. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Made
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA plus verzekering Made
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor diefstal, schade na blikseminslag, schade door botsing met dieren. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All risk autoverzekering Made
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

All-risk (WA + volledig casco) Auto’s van 0 – 5 jaar
WA-plus verzekering (beperkt casco) Auto van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Voertuigen ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Made. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opvallend: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp Made
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. We spreken dan over de no-claimkorting Made. Wel schade aan de auto? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering Made?

De actuele premies in Made wisselt erg per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? De opsomming hierna bevat de meest cruciale factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (9417GJ)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Bijvoorbeeld Delta Lloyd, Interpolis en bijv. Unigarant. Wij checken enkel organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let op: beschouw dit niet als een advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Made verzekeringen filteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de aangaande aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Overstappen naar Unigarant.

autoverzekering Made


Goedkoopste autoverzekering in Made afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Made. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul je nummerbord in (zoals 56-ZTJ-9).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (28-07-1992).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Made op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Lage premie + ledenkorting
Hulp bij overstappen

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede pechhulpdekking
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Ruime keuze uit garages
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Uitgebreid netwerk garages
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Dekking binnen & buitenland
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Dag en nacht contact
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Score: beoordeeld met 8+
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp binnenland
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Schade door rook en brand
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Wegslepen na ongeluk
Simpele website / account

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
WA, WA+ of All Risk
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
No-claimkorting tot wel 82%
Eenvoudig uitbreiden


Snel verzekeringspremie in Made vergelijken voor alle modellen

Welke kosten komen er kijken bij een autoverzekeringsmaatschappij Made? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale factor is geboortedatum. 21-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een sjieke auto uit Made. Verzekeraars bekijken daarnaast jouw woongebied (5948FN). De premie in Sprang-Capelle is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Oudewater. Ook het geschatte aantal km’s (t/m 7.500) en de dagwaarde van de auto tellen mee. De maandelijkse afschrijving hangt dus van veel zaken af. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere aantal kilometers per jaar, geboortedatum, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle verzekeraars in Made en stap over Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!