Autoverzekering Mazda Premacy Vind de verzekeraar die bij jou past


Een goedkope autoverzekering voor jouw Mazda Premacy afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Fairzekering en natuurlijk ZEKUR. Vergelijk alle aanbieders handig en probleemloos via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Premacy ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar factoren als soort dekking, de aanschafwaarde en jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mazda Premacy! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Audi S5.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Mazda Premacy Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Mazda Premacy? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie types basisdekkingen voor jouw Mazda Premacy. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Zo’n Premacy verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij diefstal, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Mazda Premacy. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Mazda Premacy. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Neem dit in acht: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Premacy ?

De hoogte van de premies voor een Mazda Premacy varieert erg per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de belangrijkste factoren.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (2304BH)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. Bijvoorbeeld Allianz, Lancyr en onder andere VVS. We onderzoeken enkel verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mazda rangschikken op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering berekenen Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Mazda Premacy


Goedkoopste autoverzekering voor Mazda Premacy afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Mazda Premacy. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 8-TRK-12).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (21-06-1964).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies een dekkings type voor Mazda.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Unieke schadehulp
Eenvoudig uitbreiden

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Faire schadeafhandeling
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Altijd verzekerd de weg op
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Praktische tips veilig rijden
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Dekking binnen & buitenland
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Duurzame verzekeraar
Voor jong en oud geschikt

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pechhulp buitenland
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Schade door rook en brand
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Maximaal 80% korting
24/7 schade melden

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook accessoires
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Schade Melden met de App
Snel online afsluiten


Goedkoopste premie van de Mazda Premacy berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn Premacy ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvol aspect is geboortejaar. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een kostbare Mazda Premacy. Verzekeringen analyseren verder ook bijvoorbeeld woongebied (9605AE). Het tarief in Driebergen-Rijsenburg is anders dan een Autoverzekering Meerkerk. Ook de kilometrage (7501 tot 10.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul vandaag gewenste dekking, postcode, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Mazda Premacy verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Premacy afsluiten!