Autoverzekering Audi S5 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De goedkoopste autoverzekering voor de Audi S5 vinden en afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Aegon en natuurlijk Nationale Nederlanden. Vergelijk alle verzekeraars vlot en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de S5? Het maandbedrag komt tot stand op basis van bijv. aantal opgebouwde jaren zonder schade, gebruik van de auto en niet te vergeten demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi S5! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan Evalia.

Alle populaire verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Audi S5 Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Vaak is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Audi S5? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende categorieënwaarborg types voor de Audi S5. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie S5 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben je schuldig aan een botsing? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere explosie-schade, diefstal, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Audi S5. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Audi S5. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een S5?

Het maandbedrag voor de Audi S5 wijkt erg af per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hieronder vind je de belangrijkste factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (7154JE)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Denk aan ANWB, Nationale Nederlanden plus United Insurance. Wij vergelijken alleen autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Noemenswaardig: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Audi rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende aanbieder. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Autoverzekering Ditzo.

autoverzekering Audi S5


Goedkoopste autoverzekering voor Audi S5 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Audi S5. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijv. 17-ZPB-6).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (4-10-1963).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies de juiste dekking voor Audi.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lagere premie bij veilig rijden
24/7 schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede pechhulpdekking
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Altijd verzekerd de weg op
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Gemiddeld cijfer van 8+
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Gemiddeld een 8 op service
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Eigen risico van slechts €100
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Ook complete pakketten
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Ook ruitschade gedekt
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door rook en brand
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pechhulp Route Mobiel
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Veel lokale adviseurs
Gemakkelijk opzeggen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Eigen risico kiezen
Duidelijke voorwaarden


Online premie van mijn Audi S5 berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de S5? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende factor is hoe oud je bent. Jongeren tot 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een kostbare Audi S5. Aanbieders bekijken daarnaast feiten zoals adresgegevens (8227BM). De premie in Sneek kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Bakhuizen. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 tot 25.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul onder andere aantal kilometers per jaar, hoofdbestuurder, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Audi S5 verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw S5 afsluiten!