Autoverzekering Mercedes-Benz CLK Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz CLK afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan Promovendum en FBTO. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en eenvoudig met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn CLK ? De assurantiepremie wordt bepaald door onder andere Wa/Wa+/All-risk, de geschatte kilometrageen niet te vergeten jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt binnen 10 seconden tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz CLK! Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering BMW 114.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Mercedes-Benz CLK Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Mercedes-Benz CLK? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van zekerheden voor jouw vertrouwde Mercedes-Benz CLK. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Jullie CLK verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook brandschade, schade na blikseminslag, tweezijdige schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Mercedes-Benz CLK. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mercedes-Benz CLK. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Niet gek: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opvallend: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een CLK ?

Het maandbedrag voor de Mercedes-Benz CLK kan enorm verschillen per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Graag noemen we de belangrijkste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (5828DH)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, Nationale Nederlanden maar ook Unigarant. We bekijken alleen maar organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let wel: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Mercedes-Benz sorteren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de autoverzekering. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering berekenen Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Mercedes-Benz CLK


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz CLK afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Mercedes-Benz CLK. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (e.g. JZ-415-F).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (6-02-1971).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Mercedes-Benz.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Unieke schadehulp
Eenvoudige procedures

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Korting voor een 2e auto
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Handige tips & tricks
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Interessante bonusladder
Online account

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Veel vrijheid en keuzes
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Ook complete pakketten
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp buitenland
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Tot 85% korting
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Maximaal 80% korting
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Optie rechtshulp-verkeer
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Snel claims indienen


Snel premie van de Mercedes-Benz CLK berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de CLK ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekend aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 23 jaar betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een zware Mercedes-Benz CLK. Verzekeraars onderzoeken ook bijvoorbeeld woongebied (4985FM). De maandpremie in Rucphen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Moergestel. Ook het aantal km’s (25.001 tot 30.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven eventuele accessoires, postcode, kenteken in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Mercedes-Benz CLK verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw CLK afsluiten!