Autoverzekering BMW 114 Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw BMW 114 afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bekende voorbeelden zijn Bovag en nowGo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en gemakkelijk met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 114? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar variabelen als Wa/Wa+/All-risk, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 114! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Nissan Skyline.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 114 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de BMW 114? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie varianten van verzekeringen voor de BMW 114. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Jouw 114 verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. diefstal, schade aan derden, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW 114. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 114. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Handig: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat kost de verzekering van mijn 114?

De actuele premie voor de BMW 114 wijkt erg af per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de bekendste onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (4583EG)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Onder andere Delta Lloyd, Interpolis en onder andere VOOROP. We bekijken uitsluitend autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor BMW indelen op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Lancyr.

autoverzekering BMW 114


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 114 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 114. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Nummerbord invullen (bijv. GP-376-X).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (24-11-1990).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Aanschafwaardegarantie
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Binnen 2 minuten afsluiten
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Altijd verzekerd de weg op
Wa, WA+ of Allrisk

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
4 jaar FOCWA-garantie
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Eerlijke verzekering
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGoede verkeersrechtsbijstand
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Unieke extra dekkingen
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Snel online afsluiten
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hoge kwaliteit focus
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Schadegarant bedrijven
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Veel lokale adviseurs
Online account

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Bereikbaar via WhatsApp
Hulp bij overstappen


Online premie van mijn BMW 114 berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de 114? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke variabele is hoe oud je bent. Jonge bestuurders betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een kostbare BMW 114. Autoverzekeringen onderzoeken ook o.a. postcode (5373CF). De hoogte van de polis in Mill is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Beneden-Leeuwen. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 – 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig worden meegenomen. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Bereken nu jouw maandlasten. Voer o.a. postcode, gewenste dekking, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek BMW 114 verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 114 afsluiten!