Autoverzekering Mercedes-Benz E 320 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz E 320 afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. O.a. ASR en niet te vergeten Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu vlug en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn E 320? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar factoren als dekking, aanvullende modules, het aantal km’s dat je rijdt plus demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt in korte tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz E 320! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Chevrolet Corvette.

De beste aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz E 320 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Mercedes-Benz E 320? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie types verzekeringen voor de Mercedes-Benz E 320. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een nieuwe E 320 verzekeren met alleen WA dekking? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, tweezijdige schade, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Mercedes-Benz E 320. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mercedes-Benz E 320. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn E 320?

De hoogte van de premies voor een Mercedes-Benz E 320 wijkt erg af per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (5125KA)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Neem nou ASR, Interpolis en onder andere Fairzekering. Wij checken slechts aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed om te weten: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mercedes-Benz rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Overstappen naar De Goudse.

autoverzekering Mercedes-Benz E 320


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz E 320 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Mercedes-Benz E 320. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. KH-813-H).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (18-08-1993).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Mercedes-Benz.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Snel claims indienen

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Praktische tips veilig rijden
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Diverse modules kiezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Dag en nacht contact
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar van vele prijzen
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Elke maand aanpasbaar
Contact via social media

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Verkeersschadeverzekering
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Goed Geregeld Pakket
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook accessoires
Online account

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Gemakkelijk opzeggen


Eenvoudig premie van de Mercedes-Benz E 320 berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de E 320? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijk aspect is hoe oud je bent. 20-jarigen betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware Mercedes-Benz E 320. Assuradeurs houden ook rekening met aspecten als postcode (4157NK). De hoogte van de polis in Budel-Schoot is anders dan een Autoverzekering Oegstgeest. Ook het aantal km’s (10.001 – 12.000) en het type voertuig tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul o.a. huisnummer, schadevrije jaren, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Mercedes-Benz E 320 verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw E 320 afsluiten!