Autoverzekering Mitsubishi L400 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Mitsubishi L400 afsluiten, via internet? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn De Zeeuwse en natuurlijk United Insurance. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en probleemloos via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn L400 ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als schadehistorie, de geschatte kilometrageen bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je bekijkt dan in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mitsubishi L400! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Citroen C8.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Mitsubishi L400 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Meestal is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Mitsubishi L400? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende soorten garanties voor jouw eigen Mitsubishi L400. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Je L400 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar de schade aan de andere auto of personen.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor tweezijdige schade, een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mitsubishi L400. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Mitsubishi L400. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Let op: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De voorwaarden van de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Interessant: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de L400 ?

De geldende premie voor een Mitsubishi L400 varieert erg per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de bekendste componenten.

 • Je postcode / regio (8456CM)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende aanbieders. Zoals Delta Lloyd, Roxo of bijvoorbeeld VVS. Wij raadplegen enkel autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Mitsubishi rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de verzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Overstappen naar De Zeeuwse.

autoverzekering Mitsubishi L400


Goedkoopste autoverzekering voor Mitsubishi L400 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Mitsubishi L400. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (zoals 7-SVP-28).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (16-03-1995).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Mitsubishi.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Unieke schadehulp
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Binnen 2 minuten afsluiten
Met aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Verrekening met garage
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Praktische tips veilig rijden
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Snelle reactietermijnen
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Ook voor inzittenden
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar Web Service Scan
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Snel online afsluiten
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Inzittenden meeverzekeren
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Verhaalsbijstand
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Optie rechtshulp-verkeer
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Goede telefonische service


Voordeligste premie van de Mitsubishi L400 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de L400 ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke variabele is; hoe oud je bent. Studenten en jongeren hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Mitsubishi L400. Assuradeurs kijken ook naar je woonplaats (9090MC). Het maandbedrag in Monnickendam kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Ouderkerk Aan Den Ijssel. Ook de kilometrage (15.001 tot 20.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef direct kenteken, gewenste dekking, aantal kilometers per jaar in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Mitsubishi L400 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw L400 afsluiten!