Autoverzekering Nissan 100 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Nissan 100 vergelijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Populaire aanbieders zijn Allsecur en niet te vergeten VKG. Vergelijk alle aanbieders vlot en zonder moeite via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de 100 ? Het premiebedrag heeft te maken met bijv. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je in afzienbare tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Nissan 100! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Citroen Nemo.

Alle populaire autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Nissan 100 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Nissan 100? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 types garanties voor jouw vertrouwde Nissan 100. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jouw 100 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. diefstal, schade aan derden, brandschade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Nissan 100. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Nissan 100. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Goed onthouden: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede wijken erg af per autoverzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 100 ?

Het maandbedrag voor de Nissan 100 wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (4123LI)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. Neem nou Promovendum, Generali of bijvoorbeeld Zelf. Wij checken uitsluitend organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Nissan ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de aangaande autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Goedkoopste verzekering De Nationale.

autoverzekering Nissan 100


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan 100 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Nissan 100. Hoe vind je nu de laagste premie? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 8-TKJ-38).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (11-04-1968).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Nissan.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Haal-en brengservice
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Snel premie berekenen
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Uitgebreid netwerk garages
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Extra dekking auto 6-13 jaar
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Goede verkeersrechtsbijstand
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Score: beoordeeld met 8+
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Optie verkeersrechtsbijstand
Wa, WA+ of Allrisk

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Inzittenden meeverzekeren
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Schadegarant bedrijven
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
WA, WA+ of All Risk
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gebruiksvriendelijke App
Handige overstaphulp


Eenvoudig premie van de Nissan 100 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de 100 ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijke factor is het jaartal van geboorte. Beginnende bestuurders betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een sjieke Nissan 100. Autoverzekeraars overdenken ook variabelen zoals woongebied (5905BD). Het tarief in Blaricum wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Overveen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig worden meegenomen. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je gewenste dekking, geboortedatum, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Nissan 100 verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 100 afsluiten!