Autoverzekering Fiat Multipla Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Fiat Multipla afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Denk aan Centraal Beheer en natuurlijk Lancyr. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en probleemloos met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Multipla ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als dekking, aanvullende modules, gebruik van de auto en niet te vergeten demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Multipla! Let op: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Subaru Tribeca.

Alle toonaangevende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Fiat Multipla Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Fiat Multipla? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 ordes van autoverzekeringen voor jouw Fiat Multipla. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Een Multipla verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. brandschade, een sterretje in je voorruit, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Fiat Multipla. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Fiat Multipla. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus ladder verschillen nogal per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Opmerkelijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Multipla ?

De geldende premie voor een Fiat Multipla wisselt nogal eens per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de belangrijkste factoren.

 • Jouw woongebied (2367AE)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Geschatte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Neem nou Centraal Beheer, Nationale Nederlanden of bijvoorbeeld Zelf. We bekijken uitsluitend organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Fiat filteren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Auto verzekeren bij Generali.

autoverzekering Fiat Multipla


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Multipla afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Fiat Multipla. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 07-ZPB-6).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (5-07-1975).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Fiat.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Via WhatsApp bereikbaar
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede pechhulpdekking
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Ruime keuze uit garages
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Binnen 1 minuut geregeld
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ook voor inzittenden
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Optie verkeersrechtsbijstand
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Interessante pakketkorting
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Pechhulp Route Mobiel
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Afsluiten in 5 snelle stappen
Snel online afsluiten


Goedkoopste premie van de Fiat Multipla berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de Multipla ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijke factor is leeftijd. 21-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een prijzige Fiat Multipla. Autoverzekeraars bekijken daarnaast onder andere adresgegevens (9974AJ). De premie in Axel is anders dan een Autoverzekering Groenlo. Ook de kilometrage (15.001 tot 20.000) en de dagwaarde van de auto hebben invloed. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer o.a. gewenste dekking, postcode, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Fiat Multipla verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Multipla afsluiten!