Autoverzekering Citroen Nemo Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Citroen Nemo bekijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Bekende voorbeelden zijn Avéro Achmea en ook VOOROP. Vergelijk alle verzekeraars handig en moeiteloos online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Nemo? Het premiebedrag heeft te maken met zaken als dekking, aanvullende modules, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Citroen Nemo! Goed om te weten: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Renault Safrane.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Citroen Nemo Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Citroen Nemo? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie ordes van zekerheden voor jouw eigen Citroen Nemo. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Je Nemo verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. schade aan derden, diefstal, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Citroen Nemo. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarAll-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Citroen Nemo. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat geeft een prettig gevoel!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Wat kost de verzekering van mijn Nemo?

De premie voor de Citroen Nemo verschilt nogal per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste variabelen.

 • Jouw woongebied (5737JA)
 • Gegevens van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Dekking + aanvullende modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Bijvoorbeeld Avéro Achmea, HEMA maar ook De Zeeuwse. Wij controleren puur autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let wel: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Citroen rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende organisatie. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij ABN AMRO.

autoverzekering Citroen Nemo


Goedkoopste autoverzekering voor Citroen Nemo afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Citroen Nemo. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 1-TTX-99).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (9-05-1992).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Citroen.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Interessante ledenkorting
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Eigen herstelnetwerk
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Altijd verzekerd de weg op
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Gemiddeld cijfer van 8+
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Duurzame verzekeraar
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Unieke extra dekkingen
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Simpele verzekeringskaarten
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
24 uur per dag hulp
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pakketkorting mogelijk
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook zakelijke klanten
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Voordelig 2e auto verzekeren
Hoge klantbeoordeling


Eenvoudig premie van de Citroen Nemo berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de Nemo? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvolle factor is het jaartal van geboorte. Jongeren tot 24 jaar betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook schiet de premie omhoog bij een prijzige Citroen Nemo. Assuradeurs overwegen daarnaast onder andere postcodegebied (9261FG). De hoogte van de polis in Nieuwstadt wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Druten. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 – 25.000) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer hierboven huisnummer, schadevrije jaren, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Citroen Nemo verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Nemo afsluiten!