Autoverzekering Nissan 200SX Vind de verzekeraar die bij jou past


Een goedkope autoverzekering voor jouw Nissan 200SX vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. O.a. Generali en niet te vergeten Ditzo. Vergelijk ze nu vlot en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 200SX? Het maandbedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld de gewenste dekking, de cataloguswaarde en niet te vergeten jouw leeftijd. Voer jouw details hierboven in. Je bekijkt dan supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan 200SX! Let op: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Citroen Xantia.

Erkende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan 200SX Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Door de bank genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Nissan 200SX? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 soorten waarborg types voor de Nissan 200SX. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een 200SX verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere schade aan derden, tweezijdige schade, schade door storm. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Nissan 200SX. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Nissan 200SX. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 200SX?

De premie voor de Nissan 200SX wijkt erg af per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de meest cruciale elementen.

 • Jouw woongebied (3469KJ)
 • Gegevens van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Zoals ASR, OHRA en bijv. ZLM Verzekeringen. We onderzoeken alleen aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Noemenswaardig: de uitkomst is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Nissan classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de aangaande verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Inshared.

autoverzekering Nissan 200SX


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan 200SX afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Nissan 200SX. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Let op het stappenplan hieronder.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 72-ZVD-4).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (28-11-1978).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies de juiste dekking voor Nissan.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Lagere premie bij veilig rijden
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Snel premie berekenen
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Handige tips & tricks
Schade snel afgehandeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Ook totaalpakketten
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ouderwets binnenlopen
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar Web Service Scan
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Ook ruitschade gedekt
Handige App

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Interessante pakketkorting
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Wegslepen na ongeluk
Geld snel op je rekening

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook accessoires
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Hoge no-claim kortingen
Handige App


Online premie van mijn Nissan 200SX berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de 200SX? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voorname factor is leeftijd. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge Nissan 200SX. Autoverzekeringen bekijken daarnaast o.a. woonplaats (4644EG). De premie in Ooltgensplaat wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Papendrecht. Ook het aantal km’s (15.001 – 20.000) en het type voertuig zijn bepalend. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef direct schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar, hoofdbestuurder in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Nissan 200SX verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 200SX afsluiten!