Autoverzekering Nissan 300 ZX Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Nissan 300 ZX vinden en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Aon Direct en ook Turien & Co. Vergelijk alle verzekeraars snel en gemakkelijk met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 300 ZX? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van zaken als de gewenste dekking, gebruik van de auto en niet te vergeten jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt binnen mum van tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan 300 ZX! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Citroen XM.

De beste autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Nissan 300 ZX Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
In het algemeen duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Nissan 300 ZX? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij differentiëren 3 soorten waarborg types voor jouw Nissan 300 ZX. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een gebruikte 300 ZX verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld, brandschade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor Nissan 300 ZX. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Nissan 300 ZX. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Goed onthouden: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Belangrijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling variëren erg per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn 300 ZX?

De maandpremie voor de Nissan 300 ZX varieert erg per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de belangrijkste onderdelen.

 • Je postcode / regio (3144BJ)
 • Het gewicht van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Zoals EAG Assuradeuren, nowGo en bijv. VOOROP. We doorzoeken alleen maar verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let op: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Nissan sorteren op laagste prijs en best beoordeeld. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Goedkoopste verzekering OHRA.

autoverzekering Nissan 300 ZX


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan 300 ZX afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Nissan 300 ZX. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (n.b. 1-KDN-12).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (9-06-1964).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Nissan.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Interessante ledenkorting
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Goede rechtsbijstand
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Samenwerking met Rabobank
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Dag & nacht schadehulp
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
24/7 schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Goede verkeersrechtsbijstand
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Elke maand aanpasbaar
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door rook en brand
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pakketkorting mogelijk
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gebruiksvriendelijke App
Voor jong en oud geschikt


Snel premie van de Nissan 300 ZX berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn 300 ZX? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 20 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een prijzige Nissan 300 ZX. Aanbieders analyseren verder ook factoren als woonplaats (1074HM). De premie in Voorhout wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Paterswolde. Ook de kilometrage (15.001 tot 20.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. De maandpremie is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul o.a. hoofdbestuurder, gewenste dekking, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Nissan 300 ZX verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 300 ZX afsluiten!