Autoverzekering Renault Laguna Kies de verzekering die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Renault Laguna afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Aegon en natuurlijk Lancyr. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en gemakkelijk via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Laguna ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar zaken als positie op de bonusladder, het aantal km’s dat je rijdt en de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt in minder dan 1 minuut de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Laguna! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Hyundai Elantra.

Erkende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Renault Laguna Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Renault Laguna? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie ordes van zekerheden voor jouw vertrouwde Renault Laguna. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Een nieuwe Laguna verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor diefstal, explosie-schade, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Renault Laguna. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Renault Laguna. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Let op: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus-regeling wijken erg af per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Laguna ?

Het maandbedrag voor de Renault Laguna varieert erg per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de bekendste elementen.

 • Jouw woongebied (2111DI)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende verzekeraars. Zoals Avéro Achmea, OHRA maar ook SNS. We onderzoeken alleen maar aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Renault sorteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande assuradeur. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken ING.

autoverzekering Renault Laguna


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Laguna afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Renault Laguna. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Nummerbord invullen (n.b. 2-XJZ-04).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (16-05-1982).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies de juiste dekking voor Renault.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Hoge korting bij veilige rijstijl
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Snel premie berekenen
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Unieke Automodus
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Ook totaalpakketten
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Veel vrijheid en keuzes
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar Web Service Scan
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pakketkorting mogelijk
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Interessante pakketkorting
Online account

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Klantbeoordeling 8+
Verschillende opties

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Met aanvullende modules


Eenvoudig premie van de Renault Laguna berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de Laguna ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekende variabele is geboortejaar. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een jonge Renault Laguna. Verzekeringen analyseren verder ook bijv. regio (6261BK). Het tarief in Klarenbeek is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Steenderen. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 tot 10.000) en het merk/type auto zijn bepalend. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere postcode, eventuele accessoires, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Renault Laguna verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Laguna afsluiten!