Autoverzekering Nissan Figaro Kies de verzekering die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Figaro vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bijvoorbeeld HEMA en natuurlijk Nationale Nederlanden. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en zonder moeite met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Figaro ? De assurantiepremie komt tot stand op basis van factoren als positie op de bonusladder, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Figaro! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Dacia Logan.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Nissan Figaro Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Nissan Figaro? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van verzekeringen voor de Nissan Figaro. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Een nieuwe Figaro verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade door storm, schade na blikseminslag, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Nissan Figaro. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Nissan Figaro. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus-trede variëren erg per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Figaro ?

De geldende premie voor een Nissan Figaro kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke elementen.

 • De omgeving waarin je woont (8382BF)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Zoals Bruns ten Brink, Kilometerverzekering maar ook VKG. Wij vergelijken uitsluitend verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt jouw resultaten voor Nissan classificeren op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken organisatie. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Nissan Figaro


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Figaro afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Nissan Figaro. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul het kenteken in (bijv. 72-ZVD-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (21-06-1994).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Nissan.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Unieke schadehulp
Online klantenservice

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede rechtsbijstand
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Verrekening met garage
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Dag & nacht schadehulp
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Voor het hele gezin
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Duurzame verzekeraar
Aanpassen & upgraden

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
WhatsApp service
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Elke maand aanpasbaar
Wa, WA+ of Allrisk

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Verkeersschadeverzekering
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Maximaal 80% korting
Wa, WA+ of Allrisk

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook zakelijke klanten
Gemakkelijk opzeggen

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gebruiksvriendelijke App
Eenvoudig contract / polis


Voordeligste premie van de Nissan Figaro berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij een verzekering voor de Figaro ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voornaam aspect is leeftijd. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Nissan Figaro. Autoverzekeringen overwegen daarnaast bijv. postcode (9515FH). De hoogte van de polis in Ulft kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Pijnacker. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 – 15.000) en het merk/type auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul onder andere hoofdbestuurder, postcode, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Nissan Figaro verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Figaro afsluiten!