Autoverzekering Kia Cee’d Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Kia Cee’d afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Avéro Achmea en uiteraard ook Turien & Co. Vergelijk alle aanbieders vlot en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Cee’d ? De maandelijkse premie wordt bepaald door variabelen als type dekking, de aanschafwaarde en demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Kia Cee’d! Let op: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volvo 960.

Alle populaire aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Kia Cee’d Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Kia Cee’d? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van autoverzekeringen voor de Kia Cee’d. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
De Cee’d verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Kia Cee’d. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Kia Cee’d. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Feit: De regels van de bonus/malus regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Cee’d ?

De hoogte van de premies voor een Kia Cee’d kan enorm verschillen per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de voornaamste factoren.

 • Je postcode / regio (7430ID)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Voorbeelden zijn ABN AMRO, Roxo en onder andere Verzekeruzelf.nl. We doorzoeken slechts verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: de uitkomst is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Kia rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van ABN AMRO.

autoverzekering Kia Cee’d


Goedkoopste autoverzekering voor Kia Cee’d afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Kia Cee’d. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (e.g. 7-TDV-61).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (13-12-1996).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Kia.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Korting voor een 2e auto
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Ruime keuze uit garages
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Dag & nacht schadehulp
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Sociale verzekeraar
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Veel vrijheid en keuzes
Supersnel geregeld

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp buitenland
Wa, WA+ of Allrisk

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hulp bij mechanisch defect
Snel schade melden

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Schadegarant bedrijven
Contact via social media

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Klantbeoordeling 8+
Jaarlijks opzegbaar

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Eigen risico kiezen
Aanvullende dekking


Online premie van mijn Kia Cee’d berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de Cee’d ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekende variabele is hoe oud je bent. 20-jarigen betalen doorgaans meer dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe Kia Cee’d. Verzekeraars overdenken ook bijvoorbeeld postcode (9197BB). Het maandbedrag in Ede wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Katwijk. Ook het aantal kilometers (7501 tot 10.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul o.a. gewenste dekking, aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Kia Cee’d verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Cee’d afsluiten!