Autoverzekering Nissan Murano Vind de verzekeraar die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Murano vinden en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Populaire aanbieders zijn Zelf en Roxo. Vergelijk alle verzekeraars snel en probleemloos met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Murano ? De assurantiepremie hangt af van o.a. dekking, aanvullende modules, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je achterhaalt in luttele minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Nissan Murano! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Daihatsu Applause.

Alle toonaangevende aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Nissan Murano Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Veelal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Nissan Murano? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 types waarborg types voor de Nissan Murano. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
De Murano verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Nissan Murano. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Nissan Murano. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat geeft een prettig gevoel!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Noemenswaardig: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling variëren erg per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Murano ?

Het maandbedrag voor de Nissan Murano wijkt erg af per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de voornaamste variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (4274NB)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De verwachte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via onze tool vergelijk je bekende organisaties. Bijvoorbeeld Aon Direct, Generali of Voogd en Voogd. We onderzoeken enkel assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Nissan ordenen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende verzekering. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Goedkoopste verzekering De Goudse.

autoverzekering Nissan Murano


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Murano afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Nissan Murano. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg dan de volgende instructies.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 80-ZXK-3).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (27-04-1976).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Nissan.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Eigen herstelnetwerk
Eenvoudige procedures

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Unieke Automodus
Snel schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Praktische tips veilig rijden
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Collectieve insteek
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Extra korting op pakketten
Goede telefonische service

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Unieke extra dekkingen
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pechhulp buitenland
Goede telefonische service

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door rook en brand
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
WA , WA+ & Volledig Casco
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Snel schadeherstel
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Schade Melden met de App
Contact via social media


Online premie van mijn Nissan Murano berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de Murano ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke variabele is geboortejaar. Jongeren t/m 23 betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure Nissan Murano. Aanbieders overwegen daarnaast jouw regio (3644NM). Het maandbedrag in Echt is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Raalte. Ook het aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en de waarde van je auto zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer o.a. eventuele accessoires, kenteken, schadevrije jaren in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Nissan Murano verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Murano afsluiten!