Autoverzekering Daihatsu Applause Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Daihatsu Applause vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. EAG Assuradeuren en niet te vergeten Lancyr. Vergelijk alle aanbieders vlot en moeiteloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Applause? Jouw premie hangt af van bijv. positie op de bonusladder, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Daihatsu Applause! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Saab 900.

De beste verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Daihatsu Applause Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Daihatsu Applause? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende categorieëndekkingen voor jouw vertrouwde Daihatsu Applause. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een Applause verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, schade aan derden, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Daihatsu Applause. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Daihatsu Applause. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus-trede wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Applause?

Het maandbedrag voor de Daihatsu Applause verschilt nogal per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de meest cruciale factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (7358CG)
 • Het gewicht van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Neem nou Aon Direct, Ditzo maar ook SNS. We onderzoeken enkel verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Daihatsu indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Auto verzekeren bij Promovendum.

autoverzekering Daihatsu Applause


Goedkoopste autoverzekering voor Daihatsu Applause afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Daihatsu Applause. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 2-KPB-93).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (21-05-1990).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Daihatsu.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Korting voor een 2e auto
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Unieke Automodus
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Binnen 1 minuut geregeld
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Eerlijke verzekering
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Ook voor inzittenden
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Ook complete pakketten
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp buitenland
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hulp bij mechanisch defect
Binnen 10 minuten claimen

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Verhaalsbijstand
Handige App

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Veel lokale adviseurs
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
Eenvoudig uitbreiden


Goedkoopste premie van de Daihatsu Applause berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de Applause? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijk aspect is hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Daihatsu Applause. Autoverzekeraars onderzoeken ook o.a. regio (5852AN). De premie in Uddel kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Elspeet. Ook de kilometrage (12.001 tot 15.000) en het merk/type auto tellen mee. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer hierboven gewenste dekking, postcode, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Daihatsu Applause verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Applause afsluiten!