Autoverzekering Nissan Navara Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Navara bekijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. InShared en uiteraard ook Ditzo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Navara ? De maandelijkse premie hangt af van factoren als schadehistorie, de cataloguswaarde maar ook jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Navara! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Daihatsu Charade.

Erkende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Nissan Navara Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
In het algemeen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Nissan Navara? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie types autoverzekeringen voor jouw eigen Nissan Navara. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA
Jouw Navara verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, schade aan derden, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Nissan Navara. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Nissan Navara. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Neem dit in acht: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Navara ?

De geldende premie voor een Nissan Navara verschilt nogal per autoverzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de bekendste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (5077NN)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De waarde van een voertuig
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire organisaties. Bijvoorbeeld Promovendum, Generali maar ook Voogd en Voogd. We bekijken alleen organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Nissan sorteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Goedkoopste verzekering Avéro Achmea.

autoverzekering Nissan Navara


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Navara afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Nissan Navara. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 31-ZXJ-3).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (12-05-1995).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Nissan.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Lage premie + ledenkorting
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Unieke Automodus
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Snel online premie berekenen
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Ook totaalpakketten
Hulp en ondersteuning

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Eigen risico van slechts €100
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar Web Service Scan
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp binnenland
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hulp bij mechanisch defect
24/7 schade melden

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Schadegarant bedrijven
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Snel schadeherstel
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Superhandige App
Snel schade melden


Snel premie van de Nissan Navara berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de Navara ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een welbekende variabele is geboortedatum. Jongeren van 20 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een sjieke Nissan Navara. Autoverzekeraars overwegen daarnaast zaken als woonplaats (1234FN). Het tarief in Koudekerke is anders dan een Autoverzekering Raamsdonksveer. Ook het aantal kilometers (meer dan 30.001) en wie de hoofdbestuurder is worden meegenomen. De hoogte van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. hoofdbestuurder, huisnummer, kenteken in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Nissan Navara verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Navara afsluiten!