Autoverzekering Chevrolet Cruze Kies de verzekering die bij jou past


De goedkoopste autoverzekering voor de Chevrolet Cruze vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Zelf en natuurlijk Roxo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en eenvoudig via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Cruze? Het premiebedrag heeft te maken met onder andere dekking, aanvullende modules, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in afzienbare tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Chevrolet Cruze! Goed om te weten: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Peugeot 607.

Erkende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Chevrolet Cruze Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Meestal is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Chevrolet Cruze? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 types autoverzekeringen voor de Chevrolet Cruze. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een gebruikte Cruze verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade aan derden, explosie-schade, brandschade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Chevrolet Cruze. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Chevrolet Cruze. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Noemenswaardig: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Cruze?

De hoogte van de premies voor een Chevrolet Cruze varieert erg per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de meest cruciale variabelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (4444FN)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende autoverzekeraars. O.a. ANWB, National Academic of bijvoorbeeld ZEKUR. Wij controleren enkel aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Chevrolet filteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering afsluiten bij Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Chevrolet Cruze


Goedkoopste autoverzekering voor Chevrolet Cruze afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Chevrolet Cruze. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. 6-TFG-27).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (21-09-1980).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies een dekkings type voor Chevrolet.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Aanschafwaardegarantie
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Eigen herstelnetwerk
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Handige tips & tricks
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Dag & nacht schadehulp
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Eerlijke verzekering
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Dag en nacht contact
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Unieke extra dekkingen
Online account

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pakketkorting mogelijk
Hoge klantbeoordeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Tot 85% korting
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Pechhulp Route Mobiel
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook accessoires
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Eigen risico kiezen
Voor jong en oud geschikt


Snel premie van de Chevrolet Cruze berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de Cruze? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een welbekend aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 21 jaar betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een zware Chevrolet Cruze. Autoverzekeraars kijken ook naar feiten zoals adresgegevens (4063FI). De hoogte van de polis in Gulpen kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bussum. Ook het aantal km’s (meer dan 30.001) en het merk/type auto zijn bekende factoren. De maandelijkse afschrijving kan dus enorm wisselen. Bereken nu zelf jouw premie. Voer hierboven postcode, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Chevrolet Cruze verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Cruze afsluiten!