Autoverzekering Nissan Pathfinder Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Pathfinder afsluiten, via internet? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Hierbij kun je denken aan Kilometerverzekering en niet te vergeten Lancyr. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en eenvoudig via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Pathfinder ? Jouw premie komt tot stand op basis van bijv. soort dekking, de waarde van je auto plus jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Pathfinder! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Daihatsu Gran Move.

Erkende verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Nissan Pathfinder Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Nissan Pathfinder? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 soorten basisdekkingen voor de Nissan Pathfinder. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Een Pathfinder verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij explosie-schade, schade door storm, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Nissan Pathfinder. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Nissan Pathfinder. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De regels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Opmerkelijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Pathfinder ?

De maandpremie voor de Nissan Pathfinder wisselt nogal eens per verzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de voornaamste factoren.

 • Je woonplaats (4721NL)
 • Het gewicht van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende verzekeraars. Voorbeelden zijn AutoWeek, Roxo en VKG. Wij vergelijken puur verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: dit is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Dan kun je de aanbieders voor Nissan klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Goedkoopste verzekering ABN AMRO.

autoverzekering Nissan Pathfinder


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Pathfinder afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Nissan Pathfinder. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 69-ZPB-5).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (26-12-1983).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Nissan.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Hoge korting bij veilige rijstijl
Snelle schade afhandeling

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Korting voor een 2e auto
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Niet voorschieten
Schade snel afgehandeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Uitgebreid netwerk garages
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Eerlijke verzekering
14 dagen bedenktijd

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Veel vrijheid en keuzes
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Service award winnaar
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Simpele verzekeringskaarten
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door rook en brand
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Hoge klantbeoordeling

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Veel lokale adviseurs
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Voordelig 2e auto verzekeren
Hoge klantbeoordeling


Eenvoudig premie van de Nissan Pathfinder berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Pathfinder ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voorname factor is het jaartal van geboorte. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een zware Nissan Pathfinder. Autoverzekeringen onderzoeken ook feiten zoals woonplaats (5123LD). De premie in Delft kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Renkum. Ook het aantal km’s (12.001 tot 15.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bepalend. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef nu jouw geboortedatum, postcode, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Nissan Pathfinder verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Pathfinder afsluiten!