Autoverzekering Daihatsu Gran Move Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de Daihatsu Gran Move bekijken en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Denk aan Allianz en uiteraard ook Klaverblad. Vergelijk ze nu vliegensvlug en moeiteloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Gran Move? Het maandbedrag komt tot stand op basis van o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de dagwaarde maar ook demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in minder dan 1 minuut de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Daihatsu Gran Move! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Seat Alhambra.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Daihatsu Gran Move Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Daihatsu Gran Move? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende ordes van garanties voor de Daihatsu Gran Move. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Je Gran Move verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, brandschade, schade na blikseminslag. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Daihatsu Gran Move. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Daihatsu Gran Move. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Belangrijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Belangrijk: De regels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het niet jouw schuld? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Gran Move?

De premie voor de Daihatsu Gran Move varieert erg per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de voornaamste componenten.

 • Jouw woongebied (4005AI)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • De basisdekking van de auto
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Denk aan Aegon, Roxo of bijvoorbeeld Unigarant. Wij raadplegen puur aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Daihatsu classificeren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de aangaande assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Auto verzekeren bij Generali.

autoverzekering Daihatsu Gran Move


Goedkoopste autoverzekering voor Daihatsu Gran Move afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Daihatsu Gran Move. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul je nummerbord in (zoals 87-ZPB-5).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (22-11-1990).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Daihatsu.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Hoge korting bij veilige rijstijl
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Samenwerking met Rabobank
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Dag & nacht schadehulp
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Initiatief van achmea
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Extra korting op pakketten
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Service award winnaar
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Online 10% korting
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Tot 85% korting
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
WA , WA+ & Volledig Casco
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook accessoires
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Eigen risico kiezen
Voor jong en oud geschikt


Goedkoopste premie van de Daihatsu Gran Move berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Gran Move? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voorname factor is leeftijd. Jongeren van 24 jaar betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Daihatsu Gran Move. Verzekeringen analyseren verder ook je postcode (3081GE). De maandpremie in Limmen kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Enkhuizen. Ook het aantal km’s (12.001 – 15.000) en het gebruik van de auto zijn bepalend. De maandpremie is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere hoofdbestuurder, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Daihatsu Gran Move verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Gran Move afsluiten!