Autoverzekering Nissan Patrol Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Patrol afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. Allsecur en niet te vergeten Roxo. Vergelijk alle verzekeraars handig en eenvoudig online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Patrol ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar variabelen als aantal opgebouwde jaren zonder schade, privé of zakelijk gebruik en niet te vergeten jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Dan zoek je binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Patrol! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Daihatsu Materia.

De beste aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Nissan Patrol Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Nissan Patrol? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van waarborg types voor de Nissan Patrol. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Een gebruikte Patrol verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Nissan Patrol. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Nissan Patrol. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Feit: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus regeling variëren erg per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Patrol ?

Het maandbedrag voor de Nissan Patrol kan enorm verschillen per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hierna benoemen wij de voornaamste onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (7110LG)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. Neem nou Allsecur, Lancyr maar ook United Insurance. Wij raadplegen alleen maar autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: de uitkomst is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Nissan sorteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Goedkoopste verzekering ING.

autoverzekering Nissan Patrol


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Patrol afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Nissan Patrol. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 9-THH-43).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (8-05-1984).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Nissan.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Aanschafwaardegarantie
Hoge klantbeoordeling

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Korting voor een 2e auto
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Unieke Automodus
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Snel online premie berekenen
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Dekking binnen & buitenland
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGeen poliskosten
Online schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Unieke extra dekkingen
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Snel online afsluiten
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Interessante pakketkorting
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Wegslepen na ongeluk
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook zakelijke klanten
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Hoge no-claim kortingen
24/7 schade melden


Goedkoopste premie van de Nissan Patrol berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de Patrol ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekende variabele is jouw leeftijd. Jongeren t/m 23 betalen doorgaans meer dan ouderen / senioren, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een kostbare Nissan Patrol. Autoverzekeringen onderzoeken ook factoren als postcodegebied (7147CI). De premie in Staphorst is anders dan een Autoverzekering Renswoude. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en wie de hoofdbestuurder is tellen mee. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je schadevrije jaren, kenteken, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Nissan Patrol verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Patrol afsluiten!