Autoverzekering Nissan Serena Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering voor de Nissan Serena afsluiten, via internet? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bijvoorbeeld Centraal Beheer en niet te vergeten nowGo. Vergelijk alle aanbieders snel en zonder moeite met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Serena ? Het premiebedrag wordt bepaald door o.a. soort dekking, de cataloguswaarde en jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Serena! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Daihatsu Valera.

Erkende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Nissan Serena Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Nissan Serena? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 soorten garanties voor jouw eigen Nissan Serena. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een nieuwe Serena verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij diefstal, tweezijdige schade, schade door storm. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Nissan Serena. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Nissan Serena. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Claim je schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed onthouden: De regels van de bonus/malus-ladder variëren erg per autoverzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Serena ?

De premie voor de Nissan Serena loopt uiteen per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de bekendste variabelen.

 • Jouw woongebied (1879AB)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Bijvoorbeeld EAG Assuradeuren, Interpolis of bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl. Wij raadplegen alleen verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Van belang: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Nissan rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Goedkoopste verzekering ANWB.

autoverzekering Nissan Serena


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Serena afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Nissan Serena. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 3-KBN-62).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (28-05-1963).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Nissan.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Via WhatsApp bereikbaar
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede pechhulpdekking
Eenvoudige procedures

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Altijd verzekerd de weg op
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Hoge klantenbeoordeling
Supersnel geregeld

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Snelle reactietermijnen
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Duurzame verzekeraar
14 dagen bedenktijd

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Goede polisvoorwaarden
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Ook ruitschade gedekt
Handige App

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Tot 85% korting
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Onderdeel van Vivat
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook bedrijfsauto’s
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Superhandige App
Verschillende opties


Voordeligste premie van de Nissan Serena berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de Serena ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een bekend aspect is; hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Nissan Serena. Assuradeurs overwegen daarnaast factoren als regio (5340BF). De hoogte van de polis in Vlieland wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Ridderkerk. Ook de kilometrage (10.001 – 12.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. De berekening van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer o.a. postcode, eventuele accessoires, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Nissan Serena verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Serena afsluiten!