Autoverzekering Honda CR-Z Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Honda CR-Z vergelijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bekende voorbeelden zijn Zelf en Verzekeruzelf.nl. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en probleemloos met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn CR-Z ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar bijv. aantal opgebouwde jaren zonder schade, het aantal km’s dat je rijdt maar ook de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan binnen mum van tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda CR-Z! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Caddy.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Honda CR-Z Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Honda CR-Z? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie ordes van basisdekkingen voor jouw Honda CR-Z. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Je CR-Z verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Dan betaalt jouw verzekeraar beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere schade door botsing met dieren, tweezijdige schade, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Honda CR-Z. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Honda CR-Z. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus ladder lopen uiteen per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn CR-Z ?

De maandpremie voor de Honda CR-Z varieert erg per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle factoren.

 • Je woonplaats (4618CL)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire aanbieders. Onder andere ANWB, Generali of VVS. We bekijken alleen autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed om te weten: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Honda sorteren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Premie berekenen Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Honda CR-Z


Goedkoopste autoverzekering voor Honda CR-Z afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Honda CR-Z. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 64-ZPB-3).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (6-03-1996).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Honda.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lagere premie bij veilig rijden
Binnen 10 minuten claimen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Binnen 2 minuten afsluiten
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Niet voorschieten
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Binnen 1 minuut geregeld
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Eerlijke verzekering
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Actief sinds 1850
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Goede polisvoorwaarden
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Maandelijks aanpassen
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hulp bij mechanisch defect
Aanvullende dekking

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Eenvoudig uitbreiden

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Hoge no-claim kortingen
Goede telefonische service


Voordeligste premie van de Honda CR-Z berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn CR-Z ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekend aspect is hoe oud je bent. Studenten en jongeren betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een nieuwe Honda CR-Z. Aanbieders overwegen daarnaast o.a. woongebied (9518GG). De maandpremie in Heeze kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Herpen. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 tot 12.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is dus niet zomaar te noemen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul o.a. schadevrije jaren, huisnummer, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Honda CR-Z verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw CR-Z afsluiten!