Autoverzekering Peugeot 407 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Peugeot 407 afsluiten, via internet? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bijvoorbeeld Fairzekering en natuurlijk Verzekeruzelf.nl. Vergelijk alle verzekeraars vlot en eenvoudig via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 407 ? Het maandbedrag komt tot stand op basis van bijvoorbeeld soort dekking, de aanschafwaarde en de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot 407! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Ford F 250.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Peugeot 407 Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
In het algemeen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw Peugeot 407? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie soorten autoverzekeringen voor jouw Peugeot 407. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een 407 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door botsing met dieren, brandschade, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Peugeot 407. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Peugeot 407. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 407 ?

De actuele premie voor de Peugeot 407 kan enorm verschillen per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de belangrijkste factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (2608JJ)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Voorbeelden zijn Aon Direct, Nationale Nederlanden en VVS. We bekijken alleen autoverzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Peugeot rangschikken op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de aangaande assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering vergelijken Generali.

autoverzekering Peugeot 407


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 407 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Peugeot 407. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (zoals PG-679-N).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (25-03-1981).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Peugeot.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Dag en nacht hulp van centrale
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Binnen 2 minuten afsluiten
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Veilige AutoModus
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Binnen 1 minuut geregeld
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Eerlijke verzekering
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Dag en nacht contact
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Ook complete pakketten
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Ook ruitschade gedekt
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Interessante pakketkorting
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Goed Geregeld Pakket
Wa, WA+ of Allrisk

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Klantbeoordeling 8+
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Superhandige App
Handige App


Voordeligste premie van de Peugeot 407 berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn 407 ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijke variabele is leeftijd. Jongeren van 21 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook schiet de premie omhoog bij een zware Peugeot 407. Verzekeraars kijken ook naar factoren als adresgegevens (6688MN). De premie in Delfgauw is anders dan een Autoverzekering Schoorl. Ook de kilometrage (15.001 tot 20.000) en zelfs de kleur van je auto hebben invloed. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. huisnummer, geboortedatum, hoofdbestuurder in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Peugeot 407 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 407 afsluiten!