Autoverzekering Peugeot 504 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de Peugeot 504 afsluiten, via internet? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. AutoWeek en natuurlijk Turien & Co. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en zonder moeite via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de 504 ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van bijvoorbeeld type dekking, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in minder dan 1 minuut de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot 504! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Ford Fiesta.

Alle toonaangevende aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Peugeot 504 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Peugeot 504? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende ordes van basisdekkingen voor jouw eigen Peugeot 504. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA
Jullie 504 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor brandschade, schade door natuurgeweld, schade door storm. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Peugeot 504. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder Standaard WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Peugeot 504. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn 504 ?

De geldende premie voor een Peugeot 504 wisselt erg per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de bekendste variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (9417AA)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Onder andere Centraal Beheer, OHRA of bijvoorbeeld VVS. We bekijken slechts verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Peugeot rangschikken op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende organisatie. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering vergelijken Klaverblad.

autoverzekering Peugeot 504


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 504 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Peugeot 504. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 7-SVL-18).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (7-02-1968).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Peugeot.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Interessante ledenkorting
Hulp bij het afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Faire schadeafhandeling
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Schade in 3 stappen regelen
Supersnel geregeld

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Voor het hele gezin
14 dagen bedenktijd

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Goede verkeersrechtsbijstand
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
WhatsApp service
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Optie verkeersrechtsbijstand
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Tot 85% korting
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Bereikbaar via WhatsApp
Eenvoudige procedures


Voordeligste premie van de Peugeot 504 berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn 504 ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvolle factor is geboortedatum. Studenten en jongeren hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Peugeot 504. Aanbieders overwegen daarnaast aspecten als regio (6633EH). Het tarief in Wierden is anders dan een Autoverzekering Serooskerke. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 – 12.000) en de dagwaarde van de auto zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere huisnummer, schadevrije jaren, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Peugeot 504 verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 504 afsluiten!