Autoverzekering Peugeot 605 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Peugeot 605 afsluiten, via internet? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Denk aan InShared en FBTO. Vergelijk alle verzekeraars handig en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 605 ? Jouw premie komt tot stand op basis van bijv. soort dekking, de geschatte kilometrageen jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Peugeot 605! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Ford Fusion.

De beste autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Peugeot 605 Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Normaliter is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Peugeot 605? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 soorten autoverzekeringen voor jouw Peugeot 605. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Je 605 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. tweezijdige schade, explosie-schade, schade door storm. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Peugeot 605. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Peugeot 605. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus-ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 605 ?

De premie voor de Peugeot 605 kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de belangrijkste factoren.

 • De plaats waar jij woont (8410BM)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. Neem nou Aegon, Nationale Nederlanden plus VVS. Wij vergelijken alleen maar verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Peugeot klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken Delta Lloyd.

autoverzekering Peugeot 605


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 605 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Peugeot 605. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul het kenteken in (n.b. 5-TRN-56).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (8-02-1988).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Peugeot.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Interessante ledenkorting
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Pechhulpdekking
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Niet voorschieten
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Uitgebreid netwerk garages
Eenvoudig uitbreiden

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Snelle reactietermijnen
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Actief sinds 1850
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Goede polisvoorwaarden
Jaarlijks opzegbaar

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pakketkorting mogelijk
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hulp bij mechanisch defect
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Goed Geregeld Pakket
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Snel schadeherstel
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Eigen risico kiezen
Hulp bij overstappen


Snel premie van de Peugeot 605 berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn 605 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een welbekende factor is geboortejaar. 19-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook is de premie duurder bij een zware Peugeot 605. Autoverzekeringen overdenken ook o.a. regio (5238NM). De premie in Maarheeze wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Sexbierum. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het gebruik van de auto worden meegenomen. De hoogte van jouw premie kan dus enorm wisselen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer onder andere schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Peugeot 605 verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 605 afsluiten!