Autoverzekering Peugeot 806 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Peugeot 806 vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld ABN AMRO en WitGeld.nl. Vergelijk ze nu snel en moeiteloos met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 806 ? De assurantiepremie heeft te maken met onder andere de gewenste dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot 806! Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Ford Granada.

Erkende aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Peugeot 806 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ga je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gewoonlijk een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Peugeot 806? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten garanties voor jouw eigen Peugeot 806. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
De 806 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door storm, schade door natuurgeweld, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Peugeot 806. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Peugeot 806. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Belangrijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Let op: De regels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn 806 ?

De actuele premie voor de Peugeot 806 verschilt nogal per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de bekendste variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (4668AJ)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire verzekeraars. O.a. Allsecur, Roxo en bijv. Zelf. We onderzoeken alleen maar verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Peugeot classificeren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de aangaande organisatie. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering vergelijken Avéro Achmea.

autoverzekering Peugeot 806


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 806 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Peugeot 806. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Kenteken invoeren (n.b. 2-KBT-37).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (8-01-1994).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies de juiste dekking voor Peugeot.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lage premie + ledenkorting
Eenvoudig uitbreiden

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede pechhulpdekking
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Niet voorschieten
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Schade in 3 stappen regelen
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Sociale verzekeraar
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Ouderwets binnenlopen
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Ook complete pakketten
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Simpele verzekeringskaarten
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hulp bij mechanisch defect
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Verhaalsbijstand
Simpel over te sluiten

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook bedrijfsauto’s
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Afsluiten in 5 snelle stappen
Helder polisblad


Goedkoopste premie van de Peugeot 806 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de 806 ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. Jongeren tot 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een recent gekochte Peugeot 806. Verzekeringen onderzoeken ook onder andere adresgegevens (5344IG). De hoogte van de polis in Breskens kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Siddeburen. Ook het geschatte aantal km’s (7501 – 10.000) en het merk/type auto tellen mee. De berekening van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer nu je eventuele accessoires, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Peugeot 806 verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 806 afsluiten!