Autoverzekering Porsche Boxster Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten

De goedkoopste autoverzekering voor de Porsche Boxster afsluiten, via internet? Op dit moment is het aanbod enorm. Hierbij kun je denken aan Allsecur en ook Univé. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en zonder moeite via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Boxster ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar bijv. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de waarde van je auto en demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Het systeem zoekt in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Porsche Boxster! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Honda Civic.

De beste autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Porsche Boxster Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Porsche Boxster? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie ordes van garanties voor jouw eigen Porsche Boxster. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Jullie Boxster verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij diefstal, tweezijdige schade, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Porsche Boxster. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarWA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaarCasco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaarStandaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Porsche Boxster. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Ideaal: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede lopen uiteen per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Boxster ?

De hoogte van de premies voor een Porsche Boxster wisselt nogal eens per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Graag noemen we de meest invloedrijke componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (5892IF)
 • Gegevens van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je bekende autoverzekeraars. Denk aan Bovag, InShared en bijv. Unigarant. Wij vergelijken puur autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Porsche indelen op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende organisatie. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken Aegon.

autoverzekering Porsche Boxster


Goedkoopste autoverzekering voor Porsche Boxster afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Porsche Boxster. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg dan de volgende instructies.

1. Nummerbord invullen (bijv. 32-ZPB-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (10-03-1992).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Porsche.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Tot 30% veilige rijderskorting
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Korting voor een 2e auto
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
690.000 klanten gingen je voor
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Uitgebreid netwerk garages
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Initiatief van achmea
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ook voor inzittenden
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
WhatsApp service
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp binnenland
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Schade door rook en brand
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Maximaal 80% korting
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook accessoires
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Schade Melden met de App
Voor jong en oud geschikt


Voordeligste premie van de Porsche Boxster berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een Boxster ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een bekende factor is geboortejaar. De “jonkies” hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een kostbare Porsche Boxster. Verzekeringen overdenken ook bijv. woonplaats (3013JB). Het tarief in Beetsterzwaag kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Sneek. Ook het aantal kilometers (20.001 – 25.000) en het type voertuig zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul vandaag eventuele accessoires, hoofdbestuurder, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Porsche Boxster verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Boxster afsluiten!